Állás,munka,álláshírdetés botrányok, átverések, csalások

Ezt a blogot azért hoztam létre, mert számos hirdetési portálokat nézegetve, tapasztaltam hogy igazából ezeke az oldalakon, igazi átverések vannak, csak nagy ritkán fordul elő egy két valós állásajánlat! Gombamód szaporodnak a fizess a semmiért munkakereső, hamis otthoni munka álláshírdetések.Tehát ha állást keresel, akkor feltétlenül nézd végig az oldalamat, mert feltárom neked néhány tipikus állás hírdetés valójában mit is rejt, mennyit akar kihúzni a zsebedből és hogyan akarnak átejteni! Itt nincs kertelés csak szókimondás!

2009. február 11., szerda

Allasmunka: otthoni munka botrany

Folyamatosan már több éve, valószínűleg több ezer embert károsítottak meg a tipikus fizess, hogy hírdethess minket kamu állásajánlataikkal.Megint jön a kedvencünk Edo Fer Team kft, a fizzes semmiért állás, munka ajánlataival.

De végre egy kis pozitív változás,talán lecsap a vas szigor...

Tehát ha valaki Edo feres hírdetéssel találkozik, és miközben gondolkozik hogy belevág-e ebbe a munkába,itt egy kis tájékoztatás:

Betti22 kommentje:(köszönjük neked Betti22)

"Ez nagyon kemény! (Amúgy én is kifizettem 700Ft-ot...)

Sértetteket keres a rendőrség !

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya piramisjáték szervezése bűntette miatt folytat büntetőeljárást és kéri azon személyek jelentkezését, akik 2008. év folyamán otthon végezhető munkát ajánló hirdetésre jelentkeztek és a munkacsomagokat az Edo-Fer Tem Kft.-vel, az Euro-Market Kft.-vel vagy az Aranykatalógus Kft.-vel kapcsolatban kapták. Jelentkezésüket a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya 411-255 (35-37mellék) telefonszámára várjuk.


:)) Nem semmi csávók ezek.. Már legalább 4éve űzik..."

Talán most már lesz eredménye ennek az átverésnek. Mert felháborító, hogy már több éve folyamatosan mindenkit átvernek, és röhögnek a markukba.

Külföldi munka, külföldi állás ajánlatok itt. Külföldre való utazását előre mi megelőlegezzük. Több ezer külföldi állás, munka ajánlat Folyami és tengeri hajókon, valamint főleg angol nyelvterületen. Külföldi munka ajánlatok, részletek itt.

Nincsenek megjegyzések: